DornMethod

Justering av låsningar i ryggrad och leder med hjälp av mjuka tryck och pendelrörelser utan ”knäckande”.  

Hypnos-NLP Coaching

För Dig som snabbt och lätt vill få hjälp med att ändra ett beteende såsom: rökning, stress, fobi, sötsug, höjdskräck mm. 

Biolight-Infrarött/rött ljus

 

Vetenskapligt testad och bevisad ljusbehandling som ökar läkprocessen med ca 50 %. Bra för led och muskelvärk, ryggskott, idrottsskador, inflammationer, kroniska bensår, benhinneinflammation, dåligt immunförsvar mm.

Hälsokällan är ett företag som inriktar sig på friskvårdsbehandlingar

På Hälsokällan Diti vill vi att du ska må bra!
Vi erbjuder friskvårdsbehandlingar för både kropp, själ och sinne och vänder oss både  till  företag och till dig som  privatperson.
Behandlingarna skräddarsys utifrån Dina behov för att du ska uppnå bästa hälsa och rörlighet och må bra!

Nedan finner ni några av våra företagskunder och samarbetspartners:
Folktandvården
Isabergstoppen
Systembolaget

DornMethod

En behandling där man med ett mjukt tryck och pendelrörelse justerar låsningar i ryggrad och leder utan "knäckande"

Vår ryggrad har en viktig roll i vår kropp eftersom våra nervbanor går genom den och ut till samtliga organ, muskler och leder. 

Är vårt skelett rakt fungerar försörjningen som den ska. Är vår rygg däremot sned så kan nerver komma i kläm, vilket kan leda till att relaterade kroppsdelar som bl a hjärta, lungor, mage, njurar, ben och armar kan börja visa sjukdomssymptom. 
Muskelspänningar som beror på förskjutningen av kotor släpper oftast direkt efter korrigeringen. För att undvika att kroppen återgår till den gamla felställningen är det viktigt att patienten regelbundet gör övningar hemma som terapeuten visar. 
Denna behandling kan med fördel kombineras med 25 min massage