OM OSS

Hälsokällan erbjuder behandlingar för kropp,själ och sinne. Vi arbetar holistiskt vilket betyder att vi försöker hitta orsaken till problemet snarare än att symptombehandla.För våra olika behandlingar och undersökningar titta i resp meny för Människa- Häst.
.
 

Hälsokällan Diti  i Gislaved startades 2004 och jag som driver Hälsokällan  heter Anna Eliasson.

Jag är utbildad inom :

 • Certifierad Medicinsk Massageterapeut
 • Thermografi,
 • Naturmedicin
 • Kinesisk medicin
 • Traditionell human  basmedicin 100 p
 •  Hästfysioterapeut
 • Hästmassör
 • Sadelinpassare och foderrådgivare.
 • Vethögskolan SLU i  hästens rörelseapparat-struktur och funktion, träningsfysiologi och biomekanik för hållbarhet och skadeuppkomst.Utbildning inom foderlära, konvalescens, rehabilitering och hästpsykologi.  
   

 


BIOLIGHT:Den behandlingsmetod man använder heter Biolight  och det är en medicinteknisk apparat som är bra för kroniska inflammationer, idrottsskador,  kroniska bensår, överansträngning, muskelstelhet/ömhet förebyggande energi och akupunktur balanseringsprogram.
Det som händer är att man med monokromatiskt ljus med olika våglängd och pulsfrekvens skickar ljusfotoner till cellens mitokondrier och på så sätt hjälper igång /startar upp kroppen egen läkprocess och man kan få en förkortat konvalescens.

anatomi, man ser med andra ord pågående processer i kroppen och kan med den informationen härleda var skadan sitter.

Men till skillnad från ex scintigrafi är denna undersökning ofarlig .

 

THERMOGRAFIBILDERBOGBEHANDLAD MED BIOLIGHT 1 GÅNG

Inflammerad has                 Före behandling                Efter behandling

 

 

BIOLIGHT:Den behandlingsmetod man använder heter Biolightoch det är en medicinteknisk apparat som är bra för kroniska inflammationer, idrottsskador,kroniska bensår, överansträngning, muskelstelhet/ömhet förebyggande energi och akupunktur balanseringsprogram.

Det som händer är att man med monokromatiskt ljus med olika våglängd och pulsfrekvens skickar ljusfotoner till cellens mitokondrier och på så sätt hjälper igång /startar upp kroppens egen läkprocess och man ser ofta en klar förbättringredan efter 2-3 Biolight behandlingar i tät följd .

 

AKUPRESSUR: Akupressurbehandling är en mycket uppskattadbehandling där man jobbar med akupunkturens meridianer och punkter men utan nålar ,blabra för ökad smidighet i leder och muskler, rensar ut slaggprodukter och får energiblockeringar att släppa .

 

Vid ev. skadefynd rekommenderar vi att man vänder sig till veterinär, samarbete med chiropraktor finns..

.